Szex után…

Együtt vagytok, gyönyörű éjszaka, nagyszerű szeretkezés, aztán a végén mindent elront: vagy rágyújt az általad annyira gyűlölt cigarettára, vagy hirtelen mély és nyugodt álomba zuhan, esetleg bekapcsolja a tévét, és rád már ügyet sem vetve mered a képernyőre…

Mikor véget ér az aktus, akár a színházban, leereszkedik a függöny kettőtök közé, a közöny és nemtörődömség függönye. Te leginkább hozzábújnál, ő meg távolságtartó és kimért, már semmi sem érdekli önmagán kívül, mintha egyedül lenne a szobában. Ilyenkor úgy érzed, ellökött magától.

Az, hogy egy férfi elalszik szeretkezés után nem a nemtörődömség jele, semmi köze személyedhez, inkább szervezete szükségleteit elégíti ki ily módon: minden ember másként reagál fizikai, érzelmi igénybevételre, van akit nagyon kifáraszt. Mégis jobb lenne, ha efféle dolgok aggasztanak, ha elmondanád neki, valószínűleg megtalálnátok a megoldást, egy kis lassú levezetés, odabújás, szép szó, aztán már ha te is megnyugodtál, nyugodtan aludhat ő is.

Hasonló panaszokat hallottam a cigarettával kapcsolatban is, és való igaz, a legjobban sikerült szeretkezést is elronthatja, ha utána nem úgy történnek a dolgok, ahogy elvárnád, ahogy tested-lelked kívánja. Ám ugyanez érvényes a férfiakra is, ők is, és joggal, szeretnék kedvük szerint levezetni a dolgot, és ha nem tudja, hogy ezzel téged zavar, nem is várható el, hogy másként cselekedjen, mint hogy rágyújtson kedvenc cigarettájára. Számára ez a relaxáció eszköze, nem azt jelenti, hogy ideges, elégedetlen lenne. Vedd úgy, hogy köszönetét fejezi ki ily módon, és jelzi, hogy mennyire jól érzi magát.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>